Huawei toi uuden P10 Liten myyntiin Suomessa

Matti Robinson

Huawei toi uuden P10 Liten myyntiin Suomessa
Huawein P-sarjan uusi sukupolvi on valtaamassa Suomea ja sen uusin laite on tullut myyntiin tänään. Kyseessä on P10-huippupuhelimen pikkuveli P10 Lite, joka on edullisemman keskisarjan älypuhelin hintaluokassaan hyvillä ominaisuuksilla.

Huawei P10 Lite on varustettu yhtiön omalla keskiraskaan sarjan Kirin-suorittimella, joka 8-ytimestään huolimatta ei pysty aivan huippupuhelinten tehoihin. Siinä on kuitenkin mukavasti potkua 329 euron puhelimeksi ja erityisesti 3 gigatavun RAM-muisti on tervetullutta tähän hintakategoriaan.

Tämän lisäksi laitteesta löytyy mm. 12 ja 8 megapikselin kamerat, 3000 milliampeeritunnin akku pikalatauksella sekä 32 gigatavua tallennustilaa, jotka on laajennettavissa microSD-muistikorttipaikan avulla. Näyttö on mukava 5,2 tuumaa ja resoluutio 1920x1080 eli Full HD. Laitteesta löytyy myös sormenjälkilukija.

Laitteen myynti on alkanut tänään ympäri Suomen ja puhelin on saatavilla sinisenä, kultaisena, valkoisena ja mustana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.