Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S8:n haastaja saapuu myyntiin Suomessa tässä kuussa

Manu Pitkänen

Galaxy S8:n haastaja saapuu myyntiin Suomessa tässä kuussa
MWC-messuilla esitellyn LG G6 -lippulaivapuhelimen myynti alkaa Suomessa huhtikuun aikana. Elektroniikkajätin mukaan puhelin tulee saataville lähiaikoina, mutta tarkempi ajankohta vaihtelee jälleenmyyjittäin. Ainakin Gigantti ilmoittaa verkkosivuillaan toimitusten ennakkotilaajille alkavan 27. huhtikuuta.

Tämän vuoden iso trendi vaikuttaisi olevan suuret ja lähes koko puhelimen etuosan kattava näyttö, jollainen löytyy myös LG:n uudesta tehopuhelimesta. G6:ssa on 18:9-kuvasuhteen 5,7 tuuman näyttö, josta löytyy tarkkuuden (1440 x 2880 pikseliä) ohella tuki Dolby Vision- ja HDR10-teknologioille. LG on markkinoinut runsaasti poikkeuksellisen kuvasuhteen suomia mahdollisuuksia: näyttö voidaan jakaa kahtia kahdeksi yhtä suureksi neliöksi.

G6:sta löytyy tuplakamerajärjestelmä (kaksi 13 MP:n kennoa). Kamerat eroavat toisistaan optiikan osalta: toisessa kamerassa on normaali kuvakulma (71 astetta) ja toisessa kamerassa on laajakulmainen optiikka (125 astetta). Snapdragon 821 -pohjainen ouhelin on vesi- ja pölytiivis (IP68).LG G6:n hinta Suomessa on noin 749 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.