>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uberin toiminta kiellettiin – Aikoo valittaa päätöksestä

Manu Pitkänen

Uberin toiminta kiellettiin – Aikoo valittaa päätöksestä
Italialainen oikeusistuin on määrännyt kyytipalvelu Uberin toimintakieltoon maassa. Uber ei saa tarjota kyytejä eikä se saa myöskään mainostaa maassa.

Toiminnan lopettamiseen Uberilla on aikaa 10 vuorkautta. Mikäli toiminta kaikesta huolimatta jatkuu määräajan jälkeenkin, voidaan Uberille langettaa 10 000 euron sakko jokaiselta päivältä joina se liikennöi. Uberin ja Italian johtavan taksiliiton välisen kiistan keskiössä oli se, että määritelläänkö Uber liikennöintiyritykseksi vai ei.

Taksiliiton mielestä Uber on liikennöintiyritys ja näin ollen sen pitää noudattaa viranomaisten määrittelemiä hintoja. Perinteiset taksit eivät lain takia voi kilpailla Uberin kanssa hinnalla. Uberin mukaan se aikoo valittaa päätöksestä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.