Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple laittoi sovelluksensa jakoon ilmaiseksi

Manu Pitkänen

Apple laittoi sovelluksensa jakoon ilmaiseksi
Apple on päättänyt laittaa kotikäyttäjille tarkoitetut hyötysovellukset jakoon ilmaiseksi. Hinta-ale koskee iMovieta, Numbersia, Keynotea, Pagesia ja GarageBandiä.

Uutisen kiinnostavuutta laskee tosin se, että kyseiset sovellukset on voinut asentaa omaan Maciin tai iOS-laitteeseen ilmaiseksi jos on ostanut tarpeeksi uuden laitteen. Hinnanalennus koskee lähinnä niitä, jotka ostivat oman Apple-laitteen ennen kuin ilmaiskylkiäistarjous tuli voimaan.

Hyötyohjelmat eivät ole olleet Applelle mikään kultakaivos, vaan sen liikevaihdon suurin kerryttäjä on laitemyynti. Ilmaiseksi jaeltavat sovellukset eivät näin ollen tee suurtakaan lovea yhtiön talouteen, mutta ele voi lisätä kiinnostusta Applen ekosysteemiä kohtaan ja varmistaa, että jatkossakin vanhat Mac- tai iOS-käyttäjät pysyvät Apple-leirissä.

Sovellukset on ladattavissa ilmaiseksi App Store -sovelluskaupan kautta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja