Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Snapchatiin tuli lisää filttereitä – Facebook kirii perässä

Manu Pitkänen

Snapchatiin tuli lisää filttereitä – Facebook kirii perässä
Snapchatiin on tulossa taas lisää hauskaa digitaalista krääsää, jolla voi koristella viestipalvelussa jaettavia kuvia ja videoita. Toisin kuin vuonna 2015 esitellyt Lenses-linssit, uudet World Lenses -filtterit ei ole tarkoitettu selfie-kuvaamiseen, vaan niitä käytetään puhelimen takakameralla otettuihin laajemman kuva-alan otoksiin.

Koiranpentu- ja kukkakruunufiltterit ovat olleet varsin suosittuja ja uusista World Lenses -filttereistäkin löytyy varmasti jokaiselle omat suosikit. Uusien filttereiden avulla kuviin voi lisätä vaikkapa sateenkaaria, pilviä tai koristeltuja tekstejä. Lisäksi käyttäjä voi istuttaa virtuaalisia kukkasia nurmikolle.

Pikaviestipalveluista Snapchat näyttäisi olevan kaikkein pisimmällä laajennetun todellisuuden hyödyntämisessä. Facebook on kuitenkin tulossa perässä ja se esittelikin F8-kehittäjätapahtumassa sovelluskehittäjille suunnatut työkalut, joilla he voivat luoda omia laajennettua todellisuutta hyödyntäviä filttereitä ja efektejä Stories-sovelluksella jaettaviin kuviin ja videoihin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.