OnePlus jatkaa voitonkulkuaan Suomessa

Puhelinvertailu

OnePlus jatkaa voitonkulkuaan Suomessa
Kiinalaisvalmistaja OnePlus on ollut erityisesti osaavampien Android-käyttäjien suosikki jo ensimmäisestä puhelimestaan, joka haastoi lippulaivamallit huomattavasti huokeammalla hinnalla. Kolmannen sukupolven laitteet, OnePlus 3 ja OnePlus 3T, ovat tuoneet hieman heikoimmin pärjänneiden OnePlus X:n ja OnePlus 2:n jälkeen yhtiön uudestaan pinnalle.

Syystä tai toisesta Suomessa OnePlus on ottanut varsin mukavan osan markkinoista uusilla puhelimillaan. Viimeaikojen nousukausi on tapahtunut toisen kiinalaisvalmistajan, Huawein, ohessa.

Tämä vuosi on alkanut varsin mukavasti OnePlussalla, sillä viime vuoden lopulla julkaistu OnePlus 3T on ottanut Elisalla nyt jo neljä myyntitilastojen ykköspaikkaa peräkkäin. Viime kuussa esitelty kokomusta erikoisversio on puolestaan ollut nopeasti loppuunmyyty.

OnePlussan suosio Suomessa juontuu paljolti myös Elisan kanssa tehdystä yhteistyöstä, joka mahdollisti OnePlus 3T:n julkaisun Suomessa ensimmäisenä maailmassa. Elisan kärkipaikkaan on huomioitava lisäksi, että laitetta ei ole myynnissä muilla operaattoreilla.



Silti OnePlussan suosio Suomessa on hyvin nähtävissä muun muassa Puhelinvertailun käyttäjissä. Mobiililaitteilla sivustoa käytettäessä OnePlus 3 on suosituin Android-laite.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -33%

Xiaomi 13 Pro
1115 € RDE.FI
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 398 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -12%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
557 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.