Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus jatkaa voitonkulkuaan Suomessa

Puhelinvertailu

OnePlus jatkaa voitonkulkuaan Suomessa
Kiinalaisvalmistaja OnePlus on ollut erityisesti osaavampien Android-käyttäjien suosikki jo ensimmäisestä puhelimestaan, joka haastoi lippulaivamallit huomattavasti huokeammalla hinnalla. Kolmannen sukupolven laitteet, OnePlus 3 ja OnePlus 3T, ovat tuoneet hieman heikoimmin pärjänneiden OnePlus X:n ja OnePlus 2:n jälkeen yhtiön uudestaan pinnalle.

Syystä tai toisesta Suomessa OnePlus on ottanut varsin mukavan osan markkinoista uusilla puhelimillaan. Viimeaikojen nousukausi on tapahtunut toisen kiinalaisvalmistajan, Huawein, ohessa.

Tämä vuosi on alkanut varsin mukavasti OnePlussalla, sillä viime vuoden lopulla julkaistu OnePlus 3T on ottanut Elisalla nyt jo neljä myyntitilastojen ykköspaikkaa peräkkäin. Viime kuussa esitelty kokomusta erikoisversio on puolestaan ollut nopeasti loppuunmyyty.

OnePlussan suosio Suomessa juontuu paljolti myös Elisan kanssa tehdystä yhteistyöstä, joka mahdollisti OnePlus 3T:n julkaisun Suomessa ensimmäisenä maailmassa. Elisan kärkipaikkaan on huomioitava lisäksi, että laitetta ei ole myynnissä muilla operaattoreilla.


Silti OnePlussan suosio Suomessa on hyvin nähtävissä muun muassa Puhelinvertailun käyttäjissä. Mobiililaitteilla sivustoa käytettäessä OnePlus 3 on suosituin Android-laite.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja