Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nintendo päivitti Super Mario Runin sekä iPhonella että Androidilla

1
Puhelinvertailu

Nintendo päivitti Super Mario Runin sekä iPhonella että Androidilla
Nintendo on päivittänyt yhtiön ensimmäisen älypuhelinpelin Super Mario Runin. Uusin versio on saapunut sekä iPhonelle, joka sai pelin jo viime vuonna, sekä Androidille, jolle Nintendo julkaisi pelin tämän vuoden puolella.

Sienivaltakunnan uusin peli tarjoaa simppeliä, mutta sitäkin koukuttavampaa hypipompi-tyylistä eli virallisemmin tasohyppelypelaamista, jossa ohjaus tapahtuu yhdellä kädellä. Tämän lisäksi omaa valtakuntaa rakennetaan erilaisilla rakennuksilla.

Uusi päivitys tuokin oman sienivaltakunnan rakentamiseen uusia lisäyksiä ja tämän lisäksi pelaajat voivat nyt käyttää Mii-hahmoa Miitomo-sovelluksesta omana ikoninaan. Pelaajille nyt on tarjolla sekä Game Center että Google Play -saavutukset ja molemmilla alustoilla Toadien maksimimäärä on nostettu 99 999:ään. Nyt kavereita voi löytää myös Nintendo-tunnuksen avulla.

Pelin uuden 2.10-version voi ladata ilmaiseksi Googlen Play Kaupasta sekä Applen App Storesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
jarppi0123 (vahvistamaton)

1

Koskas on tulossa Windows alustalle. Mulla MICROSOFT Lumia 950 👍

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja