Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt saat Galaxy S8:n ilmeen Android-puhelimeen ilmaiseksi

Puhelinvertailu

Nyt saat Galaxy S8:n ilmeen Android-puhelimeen ilmaiseksi
Androidin sovelluskaupassa on julkaistu ikonipaketin, jossa tarjotaan Android-käyttäjille Galaxy S8:sta tuttua ilmettä. Aspire Ux S8 - Icon Pack -niminen julkaisu on tavallisesti euron hintainen, mutta on nyt ladattavissa ilmaiseksi, kertoo BGR.

Paketti muuntaa puhelimen käyttöliittymän perjantaina kauppoihin saapuvan Galaxy S8:n kaltaiseksi, joten jos haluat jo nyt kokeilla kenties tulevan puhelimen käyttöliittymän ulkoasua, niin se onnistuu ilmaiseksi. Tosin, joidenkin mielestä Samsungin osaaminen graafisessa suunnittelussa on sen verran alkeellista, että pikemminkin vaihtaa Galaxy S8:sta toisenlaiseen ikonipakettiin.

Lataus on ilmainen, joten siitä ei tosin synny ajankulua suurempaa kustannusta, mikäli haluaa kokeilla olisiko Samsungin uuden huippupuhelimen yhtä näkyvintä aspektia. Tämän lisäksi paketista löytyy myös ikoneita kolmannen osapuolen sovelluksille, jotka muuttavat nekin samaan tyyliin. Kaikkiaan ikoneita on yli 600 ja pakettia päivitetään uusilla.


Kyse ei ole Samsungin virallisesta ikonipaketista, vaan Samsungin ikoneiden pohjalta luotu teos. Se on kuitenkin saanut varsin hyvät arvostelut Google Playssä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja