Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HIGH.FI Androidille päivittyi, v1.129 nopeuttaa sivujen latautumista, lisää ICYMI-tuen

Petteri Pyyny

Suomen paras uutissovellus Androidille on nyt hurjasti nopeampi
Kotimaan uutissovelluksista kovimmalla käyttäjäarvosanalla kuukaudesta toiseen jatkava HIGH.FI Uutisvahti Androidille päivittyi tänään.

Uusi versio (v1.129) tuo mukanaan hurjasti nopeutuneen uutissivujen latautumisen, kun vanha sivujen näyttöön käytetty WebView on korvattu Chrome Custom Tabs -toteutuksella.

Samalla myös evästeet pysyvät ohjelman muistissa, joten erilaiset kehoteikkunat ("sivustomme käyttää keksejä", "lataa sovelluksemme", jne) pysyvät pois, kun sivustot muistavat käyttäjän sulkeneen kehotteen jo aiemmin.

Toinen merkittävä uudistus on ns. "Poissaollessasi" / "ICYMI" -toiminto. Jos olet lukenut sovelluksen kautta uutisia viimeksi vaikkapa eilisiltana ja avaat sovelluksen nyt, tulee tarjolle ICYMI-niminen kategoria, joka tarjoaa tiivistetysti tuossa välissä julkaistut, suosituimmat uutisotsikot yhdessä näkymässä.


Liäksi olemme korjailleet kasan bugeja, päivittäneet sovelluksen käyttämiä kirjastoja ja lisänneet asetuksiin myös mahdollisuuden kytkeä suosittujen uutisten lihavoinnin pois käytöstä uutislistoissa (ominaisuus, jota useat käyttäjämme ovat toivoneet).

Sovelluksemme on kotimaisten uutissovellusten joukossa ainoa, joka on yltänyt 4,2/5,0 käyttäjäarvioiden keskiarvoon Googlen Play -kaupassa – päihittäen isojen mediatalojen, kuten Ylen, tarjonnan.

Lataa uusittu versio täältä:

HIGH.FI Uutisvahti Androidille


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja