Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Note 7 -skandaali näkyy edelleen Samsungin tuloksessa – Kasvua siitä huolimatta

Manu Pitkänen

Galaxy Note 7 -skandaali näkyy edelleen Samsungin tuloksessa – Kasvua siitä huolimatta
Samsung on julkaissut ensimmäisen kvartaalinsa tuloksen. Myyntiin tulossa oleva Galaxy S8 -älypuhelin ei vielä näy Samsungin alkuvuoden tuloksessa.

Elektroniikkajätin liikevaihto vuoden alussa oli 50,55 biljoonaa wonia (40,9 miljardia euroa) ja operatiivinen voitto 9,90 biljoonaa wonia (8 miljardia euroa). Liikevaihto ja -voittokasvoivat viime vuodesta pääasiassa suotuisan komponenttimyynnin ansiosta: muistipiirit ja näytötmenivät hyvin kaupaksi ja Samsungilla oli hinnoitteluvoimaa, joten keskimääräiset myynithinnat olivat korkealla.

Mobiiliyksikön tulos sen sijaan heikkeni, mikä oli toisaalta täysin odotettavissa Galaxy Note7 -skandaalin takia. Samsung joutui menemään vuoden alun läpi Galaxy S7 -puhelimien voimin. Toisaalta Samsungin keskihintaiset Galaxy A -sarjan puhelimet ovat käyneet hyvin kaupaksi.

Tulosjulkistuksen yhteydessä Samsung kertoi OLED-paneelien kysynnän olevan tällä hetkellä korkealla tasolla ja yhtiön aikoo vastata kysyntään. Huhujen mukaan Apple aikoisi käyttää tänä syksynä esiteltävissä iPhoneissa OLED-näyttöjä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja