Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kaivattu ominaisuus WhatsAppiin – Näin kiinnität tärkeät viestiketjut

Manu Pitkänen

Kaivattu ominaisuus WhatsAppiin – Näin kiinnität tärkeät viestiketjut
Jos olet sosiaalinen perhonen ja käytät WhatsAppia useiden henkilöiden tai ryhmien kanssa keskustelemiseen, niin chat-näkymä voi olla melkoinen kaaos. Lista päivittyy jatkuvasti ja tärkeimmät keskustelut voivat hautautua pohjille jos viestiliikenne on hiljaisempaa.

Kaaottiseen viestiketjulistaukseen on tulossa tolkkua, sillä WhatsAppiin on lisätty mahdollisuus kiinnittää (pin) tietyt keskustelut listan kärkeen samaan tyyliin kuin foorumialueilla on kiinnitetty tärkeimmät viestiketjut. Kiinnitys tapahtuu painamalla pitkään haluttua keskustelua Keskustelut-näkymässä, jolloin näytön yläreunaan ilmestyyvään toimintavalikkoon ilmestyy kiinnitysvalinta. Kiinnitettävien keskusteluiden määrä on rajoitettu kolmeen.

Ominaisuus ei kuitenkaan löydy vielä WhatsAppin vakaasta versiosta, vaan ainoastaan uusimmista beta-julkaisuista WhatsApp beta 2.17.162 ja 163).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja