Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Oho, App Storessa voi myydä sovelluksia nyt puolitettuun minimihintaan

Manu Pitkänen

Oho, App Storessa voi myydä sovelluksia nyt puolitettuun minimihintaan
iPhone-sovellusten ja ohjelmien sisäisiin ostoihin luvattu hinnankorotus on astunut voimaan. Tämän johdosta aiemmin 0,99 euroa maksanut ohjelma kustantaa App Storessa jatkossa 1,09 euroa. Kymmenen sentin hinnannousulla Apple yrittää kompensoida valuuttakurssimuutoksista aiheutuvia negatiivisia vaikutuksia.

Pienten korotusten lisäksi Apple on ottanut käyttöön euroalueella uuden hintaluokan. Aiemmin 0,99 euroa (nyk. 1,09 e) oli alhaisin hintaluokka, jossa sovelluksiaan pystyi myymään App Storen kautta. Nyt Apple tarjoaa lisävapauksia sovelluskehittäjille mahdollistamalla kaupankäynnin myös 0,49 eurolla. Aiemmin vastaava alempi hintaluokka on ollut käytössä kehitysmaissa, kuten Kiinassa ja Intiassa.

Esimerkiksi Doodle Jump -peli on jo siirtynyt uuteen 0,49 euron hintaluokkaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja