Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huippupuhelinten ominaisuuksia tulossa keskihintaisiin älypuhelimiin

Matti Vähäkainu

Huippupuhelinten ominaisuuksia tulossa keskihintaisiin älypuhelimiin
Maailman suurin älypuhelinpiirien valmistaja Qualcomm on julkaissut uusia tuotteita alkuviikosta. Yhtiön uudet Snapdragon-piirit ovat keskiluokan malleja, joihin pyritään tuomaan huippupuhelimista tuttuja ominaisuuksia.

Snapdragon 630 on päivitetty versio viime vuoden 626:sta ja Snapdragon 660 puolestaan uusittu 653. Qualcomm kertoo, että piireissä on keskitytty erityisesti multimedia-, kuvaus- ja suorituskykyominaisuuksiin, jotka tuovat mukanaan mm. parempaa pelisuorituskykyä. Tämän lisäksi molemmat piirit tarjoavat tuen kaksoiskameroille (630 13+13MP ja 660 16+16MP).

600-sarjan piireissä nähdään nyt ensimmäistä kertaa aiemmin vain 800-sarjan tuotteissa olleita ominaisuuksia, kuten Qualcomm Spectra -signaaliprosessori ja Qualcomm Kryo -prosessorit. Yleisemmin piirisarjat tarjoavat mm. nopeampaa latausta, parempia langattomia yhteyksiä, uusia teknologioita äänen- ja kuvanlaadun parantamiseen sekä laajemman tuen biometrisille tunnistimille.

Tarkempia teknisiä tietoja tulevien keskisarjan älypuhelinten järjestelmäpiireistä löytyy Qualcommin sivustolta (Snapdragon 660 ja Snapdragon 630).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja