Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Aito Sims saapuu älypuhelimiin, sekä iOS:lle että Androidille

Matti Vähäkainu

Aito Sims saapuu älypuhelimiin, sekä iOS:lle että Androidille
Electronic Artsin yksi suosituimmista pelisarjoista urheilupelien sivussa on tietysti vuosituhannen vaihteessa esitelty Sims-sarja, joka toi simulaatiopelit esimerkiksi kaupunkien rakentamisesta yksityisihmisten koteihin. Nyt yhtiö on vihdoin julkaisemassa kunnollisen Sims-pelin myös mobiiliin.

Sims-pelejä on jo aiemminkin ollut älypuhelimilla, mutta tällä kertaa kyseessä on EA:n mukaan aito Sims-kokemus, jossa pystyy luomaan hahmoja, niiden persoonallisuuksia, koteja ja ihmissuhteita. The Sims Mobile tarjoaa elämän rakentamisen lisäksi mahdollisuuden seurata sukua sukupolvien ajan ja avata perintökalleuksia, kuten PC-pelissä.

Luonnollisesti elämään kuuluu niin juhliminen, työnteko, siivoaminen, lisääntyminen, kotieläimet kuin sisustaminenkin. Hahmoilta löytyy omat haasteet ja tavoitteet, joiden täyttäminen avaa uusia mahdollisuuksia ja parantaa suoriutumista. Pelissä pystyy myös pelaamaan muiden Sims-pelaajien kanssa.

EA ei ole vielä kertonut milloin peli saapuu sovelluskauppaan tai kuinka paljon se maksaa.


Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.