Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokémon GO -päivityksen kulisseista paljastuu tulevia suuria uudistuksia?

Puhelinvertailu

Pokémon GO -päivityksen kulisseista paljastuu tulevia suuria uudistuksia?
Pokémon GO:n kehittäjä Niantic on tällä viikolla paljastanut, että peliä päivitetään pian versioon 0.63.1 Androidilla ja versioon 1.33.1 iOS:llä. Itse päivityksestä ei ole paljoakaan iloa pelaajille, sillä uudistukset ovat minimaalisia, mutta se kuitenkin lupaa tulevaisuudessa jotain mullistavampaa.

Viralliset tiedot päivityksestä kertovat, että se tuo tuen Brasilianportugalille ja ominaisuuden, jonka avulla mitalia koskemalla näkee kuinka paljon on matkaa seuraavaan mitalitasoon. APK-paketin tarkempi tarkastelu on kuitenkin paljastanut, että tulossa on myös uudistuksia salitaisteluihin.

Muutoksia listannut The Silph Road kertoo, että koodista paljastuu mm. saman Pokémon-lajin määrän rajoittaminen salien sisällä. Tämän lisäksi arvellaan, että Niantic on tuomassa nk. raid-Pokémonit peliin, joka on mahdollisesti saleihin hyökkäävä Pokémon.

Useimmille Pokémon-treenaajille tämä on varmasti hyvä uutinen, jos se saapuu tuotantoon. Salien hyökkäämiseen ja puolustamiseen on odotettu pelaajien toimesta monipuolisuutta jo pidemmän aikaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.