Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto paljasti Motorolan tämän vuoden uudet älypuhelinmallit

Sami Koivunen

Vuoto paljasti Motorolan tämän vuoden uudet älypuhelinmallit
Evan Blass paljasti Lenovoon kuuluvan Motorolan suunnitelmat tälle vuodelle.

Kuvan perusteella Motorolan tämän vuoden julkaisuihin kuuluvat Moto Z-, X-, G-, E- ja C-sarjat. Malliston keihäänkärkenä toimivat 5,5 tuuman Moto Z Play- ja Snapdragon 835 -piirillä varustettu Moto Z Force -älypuhelinmallit.

5,2 tuuman Moto X pyrkii hyvään laatuvaikutelmaan ja Moto E- sekä Moto E+-älypuhelimet hyvään hinta-laatusuhteeseen. Moto G5-älypuhelimia julkaistiin jo MWC-messuilla, joten on hieman epäselvää, mitä puhelimia vuotokuvan Moto G5-malleilla tarkoitetaan. Lisäksi luvassa on Moto C - ja Moto C+-älypuhelimet.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.