HTC:n uutuuspuhelimesta ei löytynyt trendinäyttöä, syy yksinkertainen

Matti Robinson

HTC:n uutuuspuhelimesta ei löytynyt trendinäyttöä, syy yksinkertainen
Tämän vuoden ehdottomaksi älypuhelintrendiksi on jo varmistunut (lähes) reunuksettomat näytöt. Viime vuonna tällaista konseptia esitteli ensimmäisenä Xiaomi Mi Mix -puhelimellaan, jonka jalanjäljissa on kuljettu jo tänä vuonna pari kertaa. Samsung ja LG ovat molemmat vähentäneet näytön reunuksia merkittävästi, mutta uusin huippupuhelin ei ryhdy samaan leikkiin.

HTC:n uusi huippupuhelin U11 on ominaisuuksiltaan aito huippupuhelin, mutta siitä ei löyty Samsungin Infinity Displayn kaltaista teknologiaa. HTC:n uutuus onkin viime vuoden mallien tapaan varsin tavallinen näyttörintamalla ja fyysinen kotinäppäinkin on tutulla paikalla.

Jokin syy tähän varmasti täytyy olla, sillä moni hakee uudesta puhelimesta tänä vuonna varmasti myös valtaisaa näyttöä. BGR onkin saanut lehdistötilaisuuden yhteydessä selville mistä on, ainakin paljolti, kyse.HTC:n edustaja on kertonut, että yhtiöllä ei ole yksinkertaisesti omaa näyttöjä valmistavaa yksikköä, joka voisi luoda kustomoituja näyttöjä. Korealaisvalmistajat LG ja Samsung puolestaan ovat varsin suuria näyttövalmistajia, jotka pystyvät toimittamaan itselleen halutunlaiset näytöt.

Sama syy voi olla myös kiinalaisvalmistaja OnePlussalla, jonka uutuuspuhelinta odotetaan pian. Huhut ovat kertoneet tosin monenlaista tietoa, joiden mukaan kyseessä voi olla kumpi tahansa ratkaisu. Ehkäpä vielä suurempi kysymysmerkki onkin Apple, jolta odotetaan reunuksettomalla näytöllä varustettua iPhone 8 -mallia syksyllä. Ehkäpä Applen kassalla mittatilausnäyttöjen saaminen on helpompaa.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -42%

Motorola Lenovo ThinkPhone
583 € CDON
660 € Proshop
999 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 999 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -18%

Sony Xperia 1 V
999 € Verkkokauppa.com
999 € Gigantti
999 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1216 €

Xiaomi Redmi Note 12S – hinta laskenut -15%

Xiaomi Redmi Note 12S
187 € CDON
192 € Proshop
219 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.