Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Instagram otti ja kopioi Snapchatin AR-ominaisuuden

Puhelinvertailu

Instagram otti ja kopioi Snapchatin AR-ominaisuuden
Some-palvelut ovat jo vuosikausia pyrkineet tarkkailemaan trendejä paitsi omassa kuplassaan niin myös kilpailevista palveluista. Varsin moni onnistuneista ominaisuuksista löytääkin tiensä kaikkiin tärkeimpiin palveluihin.

Ominaisuuksien suora kopiointi on kivunnut siihen vaiheeseen, että vaikuttaa, niin kuin palvelut kilpailisivat sillä kuka onnistuu nopeiten kopiomaan toisten palvelujen ominaisuudet.

Uusin tapaus koskee Instagramia sekä Snapchatin huippusuosittua ja melko uutta ominaisuutta. Kyseessä on niin kutsutut AR-filtterit (Augmented Reality, lisätty todellisuus), joilla voi eläviöttää selfie-kuvia ja -videoita, kertoo BGR.

2012 Facebookin ostama Instagram on nyt tuonut sovellukseensa kyseisen ominaisuuden, joka on hiljattain löytänyt tiensä myös emoyhtiö Facebookin sovellukseen.

Vaikuttaakin siltä, että Facebook haluaa vain varmistaa, ettei Snapchatistä tule liian suurta kopioimalla sen ominaisuude omiin palveluihinsa. Samalla Snapchat pyrkii varmistamaan, että se tarjoaa maailman suurimman some-jätin tarjoamat ominaisuudet.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja