Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video paljasti tulevia Nokia-puhelimia

Puhelinvertailu

Video paljasti tulevia Nokia-puhelimia
Nokia-älypuhelimet ovat tehneet paluun markkinoille tänä vuonna kolmen uuden mallin toimesta. HMD Globalin omistaman brändin uudet puhelimet kantavat nimiä Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6.

Mallien nimet viittaavat hintahaitarin ala- ja keskiosiin, joten tiedossa on lienee myös arvokkaampia laitteita, joiden ominaisuudet ovat lähempänä huippupuhelimia. Näistä tulevista malleista saatiin hiljattain vihiä, kun yhtiön video julkaistiin ilmeseisti vahingossa Vimeo-videopalvelussa.

Kaikkien mobiilialaa seuraavien luottovuotaja Evan Blass bongasi videon ja huomasi, että videosta löytyi kaksi jo julkistettua mallia (Nokia 3 ja Nokia 5), mutta kaksi muuta eivät ole samalla tavoin tuttuja. Video poistettiin pian tämän jälkeen, joka ainakin näennäisesti vain lisää vuodon tarkkuutta ja aitouden todennäköisyyttä.

Kuvassa vasemmalla oleva lienee malliston tuleva huippulaite, eli käytännössä Nokia 8 tai Nokia 9, josta löytyy ainoana kaksoiskamera. Tämän vierellä on puolestaan suuremmalla näytöllä varustettu, mutta kenties hieman edullisempi malli, joka kantaa puolestaan ehkä mallinimeä Nokia 7 (tai edeltävän ollessa Nokia 9 tämä on mahdollisesti Nokia 8).Tässä vaiheessa ei ole valitettavasti tietoa missä vaiheessa laitteita voidaan odottaa markkinoille, joten jäämme odottamaan lisätietoja julkistuksesta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja