Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus merkittävään yhteistyöhön OnePlus 5:n kameran osalta

Matti Vähäkainu

OnePlus merkittävään yhteistyöhön OnePlus 5:n kameran osalta
OnePlus on kertonut tänään uudesta yhteistyökuviosta, jonka myötä tulevalta huippupuhelimelta voi odottaa entistä vakuuttavampaa kameraa. Jo viimevuotisten OnePlus 3 ja OnePlus 3T mallien myötä kiinalaisvalmistaja pääsi kameroiden osalta samaan kastiin kalliimpien kilpailijoiden kanssa, mutta nyt kameraan panostetaan entisestään.

OnePlus ja suosittu testipaja DxO ovat kertoneet yhteistyöstä kiinalaisfirman virallisella foorumilla. DxO on kameratesteihin erikoistunut yhtiö, jonka DxOMark-testituloksista valmistajat ovat hiljattain kertoneet jo laitejulkistusten yhteydessä.

DxO kanssa yhteistyötä ovat aiemmin tehneet mm. Google viimevuotisen Pixel-puhelimen osalta sekä HTC:n uuden U11-huippupuhelimen kanssa. Molemmat kävivät DxOMarkin testit läpi ennen julkistusta ja julkistuksen yhteydessä saivat sillä hetkellä parhaat pisteet.


OnePlus 5 on vahvistunut nyt myös laitteen nimeksi, joten OnePlus 4 jää välistä. Huhujen mukaan julkistus on aivan oven takana, ja mikäli viime vuoden aikataulu jatkuu niin esittely tapahtuu kesäkuun alkupuoliskolla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja