Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Supercelliltä pian merkittävä päivitys Clash of Clansiin

Puhelinvertailu

Supercelliltä pian merkittävä päivitys Clash of Clansiin
Supercell on jo toukokuun alusta asti vihjaillut tulevasta päivityksestä yhtiön huippusuositulle Clash of Clans -pelille. Vaikka pelifirma panostaa paljon uutuuspeli Clash Royaleen, niin tulossa on merkittäviä uudistuksia myös sen edeltäjälle.

Yhtiöstä on kerrottu Tiville, että kyseessä on suurin päivitys Clash of Clansiin sitten klaanisotapäivityksen kolmen vuoden takaa. Tulevasta päivityksestä ei ole kerrottu kovinkaan paljoa, mutta teaser-video alkukuusta antaa osviittaa.

How do we get there? -videossa hahmot miettivät kuinka päästä liikkumaan vesillä, joka ei ole aiemmin ollut Clash of Clansissa mahdollista. Tämän jälkeen Clash of Clansin YouTube-sivulla on julkaistu neljä kapteenin loki -videota, jotka viittaavat siihen, että porukka pääsee yhä lähemmäs uutta mannerta.

Tiettävästi tulossa on esimerkiksi nk. Versus-taistelut, mutta niistä ei ole tarkempaa tietoa. Mitä kaikkea muuta päivitys ja kenties uusi manner tuovat mukanaan, se jää nähtäväksi. Huhujen mukaan päivitys saapuu ensi viikolla kun viideskin teaser-video on julkaistu, joten kauaa ei todennäköisesti enää tarvitse odottaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja