Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

YouTube laajentaa mobiilistriimaamisen kaikkien saataville

Puhelinvertailu

YouTube laajentaa mobiilistriimaamisen kaikkien saataville
YouTube esitteli helmikuussa suoratoistolähetykset, joiden myötä tubettajat pystyvät lähettämään live-videota YouTubeen suoraan puhelimesta. Valitettavasti alkuun ominaisuus oli saatavilla vain pienelle osalle käyttäjistä, mutta nyt tarjonta vihdoin laajentuu.

Periscopen kaltainen ominaisuus saapuu nyt kaikkien YouTube-kanavan omistavien käytettäväksi, kertoo Android Police. Helmikuusta asti Alphabetin omistama videopalvelu on rajoittanut ominaisuuden käytön vain niille, joilla on vähintään 10 000 tilaajaa.

Jo helmikuussa yhtiö kuitenkin kertoi, että ominaisuutta pyritään laajentamaan kaikkien käyttöön pikaisesti. Tämä tosin kesti yli kolme kuukautta, jonka aikana tilaajamäärää pienennettiin aluksi tuhanteen.

Go Live -ominaisuus löytyy nyt tavallisen tallennuksen vierestä, mutta käyttäjän tulee varmistaa, että tili on todennettu (verified). Ominaisuus saapuu todennäköisesti laitteisiin porrastetusti, joten aivan heti sitä ei välttämättä ole kaikkialla käytettävissä.Ominaisuudella YouTube haastaa paitsi Twitterin omistaman Periscopen niin myös Facebookin ja erityisesti pelivideoistaan tutun Twitchin.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja