Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebookilta iso uudistus: Yhdistää Instagramia, Facebookia ja Messengeriä

Petteri Pyyny

Facebookilta iso uudistus: Yhdistää Instagramia, Facebookia ja Messengeriä
Facebook omistaa kasan maailman suosituimpia verkko- ja mobiilipalveluita, mutta yhtiö on ollut harvinaisen tiukka sen suhteen, että kukin palvelu on elänyt itsenäisesti omaa elämäänsä. Itse asiassa Messengerin irrottaminen lähes täysin irti Facebookista viimeisen parin vuoden ajan on ollut osa tätä kehitystä. Mutta nyt yhtiö on tehnyt osittaisen täyskäännöksen, ainakin kokeilumielessä.

Huhut Yhdysvalloista kantautuvat että joillain iPhonella Facebookia käyttävistä käyttäjistä Facebookin sovellus on alkanut yhdistämään Instagramin, Messengerin sekä Facebookin omat ilmoitukset saman ilmoitusalueen alle.

Eli selaillessa Facebookia sen omalla sovelluksella, Facebookin ilmoituskuplaan ovat ilmestyneet myös Instagramin ja Messengerin ilmoitukset.

Suurista Facebookin omistamista sovelluksista ainoastaan WhatsAppin ilmoitukset on jätetty - ainakin toistaiseksi - kokeilun ulkopuolelle. On myös epäselvää onko kyseessä vain Facebookin hetkellinen kokeilu, rajatulla käyttäjäjoukolla, vai onko muutos pysyvä ja tulossa laajemminkin käyttöön.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja