Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaisvalmistajan maxikokoinen puhelin saa jatkoa

Puhelinvertailu

Kiinalaisvalmistajan maxikokoinen puhelin saa jatkoa
Kiinalaisvalmistaja Xiaomi on ollut kotimaassaan yksi suurimpia valmistajia jo vuosia, mutta viime aikoina yhtiö on onnistunut yllättämään kuluttajia ja testaajia jopa länsimaissa. Erityisesti viimevuotisen Mi Mix -mallin valtaisa näyttö on noussut nyt koko älypuhelinmarkkinoiden suurimmaksi trendiksi.

Nyt Xiaomilta on tulossa uusi puhelin, joka on myös suosittua Mi-sarjaa. Mi Max on suurikokoinen puhelin, jonka näyttö on Mi Mixin kanssa samaa yli kuuden tuuman luokkaa, mutta sisältää kuitenkin suuremmat reunukset näytön ympärillä.

Ensi keskiviikkona julkistettava puhelin sisältää väitetysti mm. keskiraskaan sarjan Snapdragon 626 -piirin, 6,4 tuuman Full HD -kosketusnäytön, 4 gigatavua RAM-muistia, 128 gigatavun tallennustilan sekä 12 ja 5 megapikselin kamerat.

Kyseessä ei siis ole aivan huippulaite, vaan halvempi puhletti, jollaisia kiinalaisvalmistajilta on totuttu näkemään kalliimman huippupuhelimen rinnalla. Tulossa on huhujen mukaan myös Mi Mix 2, joka tuo huipputekniikkaa ja viimevuotisesta tutun erikoisemman näyttöratkaisun, mutta sitä voi joutua odottamaan syksyyn asti.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja