>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalainen Big Bang Legends -oppimispeli julkaistiin –saanut hyvän alun Androidilla ja iOS:lla

Sami Koivunen

Suomalainen Big Bang Legends -oppimispeli julkaistiin –saanut hyvän alun Androidilla ja iOS:lla
Kotimainen Lightneer julkaisi alkuviikolla Big Bang Legends -oppimispelin Androidille ja iOS:lle. Peli on noussut viikon aikana Suomen ladatuimpien pelien joukkoon sekä Google Playssä että App Storessa.

Big Bang Legends on oppimispeli, jonka oppimissisältö perustuu alkeishiukkas- ja astrofysiikan perusteisiin sekä jaksolliseen järjestelmään. Pelin ideana on oppia vaivihkaa hauskanpidon ohessa ja sen takaa löytyy osaamista mm. CERNistä, yliopistomaailmasta ja viihdeteollisuudesta.

Lightneerilla työntekijöiltä löytyy taustaa mm. Roviolta ja Gameloftilta. Lightneerin toimitusjohtaja on Lauri Järvilehto ja brändijohtajana on Peter Vesterbacka. Suomalaisina ääninäyttelijöinä ovat Robin ja Kiira Korpi.

Big Bang Legendsin voi ladata Androidille Google Playstä ja iOS:lle App Storesta. Pelin ilmaisversio sisältää mainoksia, jotka voi poistaa euron kuukausimaksulla.Pelistä on myös erillinen opetusversio sekä opas opettajille.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.