Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uutta Pokemon-peliä pukkaa – Lataa Magikarp Jump

Manu Pitkänen

Uutta Pokemon-peliä pukkaa – Lataa Magikarp Jump
Pokémon Go -jymymenestyksen jälkimainingeissa IP:tä hallinnoiva Pokemon Company on yrittänyt lyödä rahoiksi myös muilla teemaan sopivilla älypuhelinpeleillä. Aiemmin markkinoille on ennättänyt jo Pokémon Duel ja nyt vuorossa on kevyempää viihdettä tarjoava Magikarp Jump (App Store | Google Play).

Magikarp Jump on ikään kuin nykyajan Tamagotchi-peli, missä ajatuksena on hankkia itselleen Magikarp-kala ja kehittää siitä yhä etevämpi sätkijä ja hyppijä. Kalaa ruokitaan ja treenataan, jotta se kasvaisi vahvemmaksi ja hyppäisi aiempaa korkeammalle.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi, mutta tuttuun tyyliin jos pelissä haluaa edetä vauhdikkaammin ja kitkattomammin, niin tarjoalla on maksullisia pelivaluuttoja.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja