Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xiaomi esitteli Mi Max 2 -älypuhelimen: Iso näyttö, valtava akku

Sami Koivunen

Xiaomi esitteli Mi Max 2 -älypuhelimen: Iso näyttö, valtava akku
Xiaomi Mi Max 2 on suunnattu isoa näyttöä ja hyvää akunkestoa kaipaaville.

Xiaomin mukaan Mi Max 2:n akku kestää kaksi päivää. Pikalatauksella akun voi ladata tunnissa nollasta 68 prosenttiin ja täyteen ladattuna puhelin kykenee toistamaan videota 18 tunnin ajan. Vuosi sitten julkaistua Mi Max -älypuhelinta on valmistajan mukaan myyty kolme miljoonaa kappaletta.

6,44 tuuman Mi Max 2:ssa on Full HD -näyttö, Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua RAM-muistia, 64/128 gigatavua tallennustilaa, muistikorttipaikka, USB Type-C -liitäntä, 12 megapikselin takakamera (Sony IMX386), viiden megapikselin etukamera, sormenjälkitunnistin ja 5300 milliampeeritunnin akku (Quick Charge 3.0 -pikalataus). Käyttöjärjestelmänä on Android Nougat.

Mi Max 2:n myynti alkaa Kiinassa kesäkuun alussa n. 260 euron hintaan. Mi Max 2 ei ole suorituskyvyltään markkinoiden kalleimpien puhelinten tasolla, mutta muuten ominaisuudet vaikuttaisivat hintaan nähden kilpailukykyisiltä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.