Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlussalta suositusohjelma, jolla saa alennuksia kaverille ja itselle

Puhelinvertailu

OnePlussalta suositusohjelma, jolla saa alennuksia kaverille ja itselle
OnePlus on julkaissut uuden suositusohjelman (referral program) verkkosivustollaan, jolla pystyy tarjoamaan alennuksia OnePlus-tuotteista kavereille ja sukulaisille. Suosituksen saanut henkilö saa 20 dollarin alennuksen lisälaitteista, kun ostaa OnePlus-puhelimen.

Kiinalaisyhtiön uusi ohjelma julkistettiin sopivasti juuri ennen uuden OnePlus 5 -huippupuhelimen julkaisua, joten tarkotuksena on selkeästi saada OnePlus-fanit viestimään läheisilleen yhtiön loistavista tuotteista ja samalla tarjota molemmille osapuolille rahanarvoisia etuja.

Jokaisesta suosittelusta etuja saa paitsi puhelimen ostava uusi asiakas, niin samalla suosittelijalle tarjotaan 100 suosittelupistettä. Näillä pisteillä voi jälkikäteen ostaa lisälaitteita ja muita etuja OnePlussan verkkokaupasta.

Suosittelijaksi vaaditaan, että on aiemmin ostanut OnePlus-älypuhelimen yhtiön verkkokaupan välityksellä. Ohjelmaan voi rekisteröityä osoitteesta oneplus.net/referral.

Yhtiö ei ole vielä kertonut milloin uusi OnePlus 5 julkistetaan, mutta se tapahtunee todennäköisesti jo ensi kuussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja