Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto esittelee Samsungin ensimmäisen kaksoiskamerapuhelimen

Puhelinvertailu

Vuoto esittelee Samsungin ensimmäisen kaksoiskamerapuhelimen
Kuluneen vuoden aikana älypuhelimista on löytynyt pääasiassa kahta uutta trendiä. Yksi niistä on valtaisat koko etupaneelin peittävät näytöt, joita Samsungin tapauksessa kutsutaan nimellä Infinity Display, sekä kahden kamerasensorin järjestelmät takapaneelissa, jollaisia Samsungilta ei ole löytynyt.

Nyt korealaisyhtiö on korjaamassa poissaolonsa jälkimmäisestä trendistä. Samsungilta on vuotanut tuleva Galaxy C10 - älypuhelin, jota esitellään oheisella videolla. OnLeaksin käsiin saamat mittatiedot ovat oheisen renderin taustalla ja niiden mukaan laitteesta löytyy todennäköisesti noin 5,5 tuuman näyttö.

Takaa paljastuu kaksoiskamera, joka on siis Samsungin puhelimissa ensimmäinen, ja kameraa avustaa kaksoissalama. Etupuolelta vaikuttaa löytyvän perinteinen kotinäppäin, joka sisältänee sormenjälkilukijan.

Tämän lisäksi valitettavasti ei ole paljoa tietoa, joten esimerkiksi suorituskyvystä ja hinnasta tiedämme enemmän vasta julkaisun (tai laajemman vuodon) jälkeen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja