Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

"Androidin isän" Essential Phone saapuu markkinoille viivyttelemättä

Matti Vähäkainu

Androidin isän Essential Phone saapuu markkinoille viivyttelemättä
Kerroimme eilen alkuperäisen Android-käyttöjärjestelmän pomon, Andy Rubinin, uudesta älypuhelimesta, joka kantaa nimeä Essential Phone. Jo eilen laitteesta oltiin saatu selvitetty liki kaikki tekniset tiedot, mutta muutamia epäselvyyksiä edelleen jäi.

Näistä kenties tärkein oli saatavuus. Huippupuhelimen tekniikalla varustettu uusi Android-puhelin oli odotetusti arvokas, sen hinnaksi on kaavailtu 699 dollaria, mutta milloin sitä saa kaupoista? Nyt The Verge on saanut selville, että se tuleekin markkinoille pikapikaa.

Recoden järjestämässä Code Conference -tapahtumassa Andy Rubin kertoi haastattelija Walt Mossbergille, että laite pyritään saamaan kauppoihin 30 päivän kuluessa. Tämä tarkoittaa, että ensimmäiset asiakkaat tulevat saamaan oman Essential Phonensa jo ensi kuussa.

Todennäköisesti tämä ei kuitenkaan tarkoita kuluttajia koti-Suomessa, jossa laitteen myyntiaikataulusta ei ole mitään tietoa. Yhtiöllä on todennäköisesti kuitenkin lisää kerrottavaa julkaisuajankohdista ja julkaisun laajuudesta yleisesti ensi kuussa, kun ensimmäiset toimitukset saadaan käyntiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja