Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 3 ja 3T saavat tulevan Android O:n

Puhelinvertailu

OnePlus 3 ja 3T saavat tulevan Android O:n
OnePlussan tulevien viikkojen aikataulu on todennäköisesti täynnä OnePlus 5:ttä ja sen julkistukseen tarvittavaa kiirehtimistä, mutta yhtiön toimitusjohtaja on löytänyt aikaa vastata yhtiön puhelinten omistajia koskevaan, erittäin tärkeään kysymykseen.

Twitterissä OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau on vahvistanut, että viime vuonna esitellyt OnePlus 3 ja OnePlus 3T -älypuhelimet saavat tulevan Android-version. Tieto Android O -päivityksestä on varmasti monelle OnePlus 3 tai 3T käyttäjälle tärkeä ja tervetullut uutinen.

Mikäli omistaa kumman jomman kyseisistä puhelimista, niin nyt OnePlus 5 -julkistusta voi katsoa sillä mielin, että tietää oman puhelimen päivittyvän myös OnePlus 5:n tulevaan käyttöjärjestelmään.

OnePlus 5 esitellään huhujen mukaan kesäkuun 15. päivä. Android O (kenties Oreo?) on Googlen syksyllä esiteltävä käyttöjärjestelmäversio, jossa tulee uudistuksia mm. asetuksiin, emojeihin, ikoneihin, taustatehtäviin, sovellusilmoituksiin ja lomakkeiden automaattitäyttöön. Lisäksi se tuo mm. uuden picture-in-picture-ominaisuuden. Lisää uudistuksista voit lukea täältä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja