Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

YouTube-sovellus päivittyi Androidilla, uudisti navigaation

Puhelinvertailu

YouTube-sovellus päivittyi Androidilla, uudisti navigaation
YouTube on julkaissut uuden videon YouTubessa uudesta YouTube-sovelluksesta (#XtotheZ). Videolla esitellään palvelun uutta Android-sovellusta, joka uudistaa navigaatiota ja ulkonäköä yhdellä merkittävällä tavalla: alaosan navigaatiopalkilla.

YouTuben uusi Android-sovellus sisältää nyt uuden navigaatiopalkin, joka koostuu neljästä valinnasta Koti (Home), Nousussa (Trending), Tilaukset (Subscriptions), Kirjasto (Library). Kotinäkymä tarjoaa suositeltuja videoita, Nousussa-tabissa puolestaa on tutusti sillä hetkellä yleisemmin suosittuja videoita ja Tilauksista löytää tilatut kanavat ja niiden uusimmat videot.

Viimeisestä Kirjasto-tabista löytyy puolestaan mm. oma YouTube-historia, palveluun ladatut videot, ostot ja soittolistat. Uuden sovelluksen yläpalkki koostuu jokaisessa tabissa suoratoisto-, lataus- ja hakunapeista. Tämän lisäksi yläkulmasta löytyy oman kanavan ikoni, josta pääsee mm. kanavan asetuksiin, ilmoituksiin tai tunnuksen vaihtoon. Tunnuksen vaihto onnistuu myös pitkällä painalluksella kanavan ikoniin.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja