Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen älykotikaiutin esitellään jo ensi viikolla – Erottautuu muista parilla seikalla

Manu Pitkänen

Applen älykotikaiutin esitellään jo ensi viikolla – Erottautuu muista parilla seikalla
Puheohjattavien kaiutinjärjestelmien suosio on yllättänyt käytännössä jokaisen. Amazon Echoon kohdistunut mielenkiinto on rikkonut kaikki odotukset ja muut teknologiayhtiöt ovat kiirehtineet omien tuotteiden tuomiseksi markkinoille. Googlella on jo oma Home-kaiutin ja ensi viikolla Applekin esittelee oman kaiuttimensa.

Bloombergin raportoimien tietojen mukaan Applen Siri-puheavustajan ympärille luodun kaiuttimen kokoonpano on jo aloitettu Aasiassa ja se esitellään julkisuudelle WWDC:ssä, mutta laite tulee myyntiin vasta myöhemmin tänä vuonna. Apple saattaa haluta mitata uuden tuotteen saamaa mielenkiintoa ennen lanseerausta ja antaa sovelluskehittäjille aikaa tarttua uuden laitteen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Apple aikoo erottautua kilpailijoistaan äänenlaadulla sekä tiukalla integraatiolla yhtiön muihin laitteisiin, palveluihin ja järjestelmiin. Arvatenkin kaiuttimella tulee olemaan olennainen rooli Applen älykotistrategiaa. Äänenlaadun osalta kaiuttimiin on panostettu esimerkiksi virtuaalisen tilaääniratkaisun muodossa. Lisäksi kaiuttimet tuottavat laadukkaampaa ääntä kovillakin äänenvoimakkuustasoilla.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.