Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tulossa uusi väriversio Galaxy S8:sta

Puhelinvertailu

Samsungilta tulossa uusi väriversio Galaxy S8:sta
Samsung tuo markkinoille tämän vuoden aikana ainakin yhden merkittävän version Galaxy S8:sta. Kyseessä on tietysti Galaxy S8 Active, joka on kestävämpää puhelinta kaipaavan versio korelaisyhtiön huippupuhelimesta.

Tätä ennen Samsung on kuitenkin päättänyt uudistaa Galaxy S8 -valikoimaa uudella värivaihtoehdolla. PriceRajan kuvavuoto väittää esittelevän tulevaa Galaxy S8 -mallia, joka on väritetty pinkiksi.

Koska kyseessä on tuttu väri, niin vuoto voi hyvinkin pitää paikkansa. Erityisesti iPhone-malleista tuttu metallinen pinkki löytyi myös Samsungin edeltävästä Galaxy S -huippumallista. Galaxy S8:n muut värivaihtoehdot tähän mennessä ovat musta, kulta, hopea ja sininen.

Luonnollisesti tässä vaiheessa jäämmekin vain odottamaan virallista sanaa Samsungilta. Kenties tämän julkistuksen yhteydessä tulee myös muita värimalleja – tai kenties maailmanlaajuisesti saadaan Kiinassa jo julkistettu Pirates of the Caribbean -versio.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja