Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tämän takia iPhone-sovelluksia kehitetään – Rahaa virrannut jo 70 miljardia dollaria

Manu Pitkänen

Tämän takia iPhone-sovelluksia kehitetään – Rahaa virrannut jo 70 miljardia dollaria
Applen WWDC-kehittäjätapahtuma on nurkan takana ja uutisia on tulossa taas enemmän kuin tarpeeksi yhdelle päivälle. Yhtiö onkin ottanut pienen varaslähdön kertomalla totuttuja avainlukuja jo nyt. Applen mukaan se on tilittänyt App Storessa sovelluksiaan myyville ohjelmistokehittäjille jo yli 70 miljardia dollaria.

Raha on kertynyt kehittäjille vuodesta 2008 lähtien, joten se ei ole yhden vuoden liikevaihto vaan kumuloitunut summa tähän mennessä. Bisnes mobiilisovellusten ympärillä ei näytä jäähtymisen merkkejä, sillä Applen mukaan App Storen latausmäärät ovat kasvaneet viimeisen vuoden aikana peräti 70 prosenttia. Kasvun taustalla vaikuttava tekijä on ollut Pokemon Go -pelin jättimäinen suosio.

Applen näkökulmasta tämä on vain positiivinen asia, sillä viimeisen vuoden aikana yhtiö on alkanut panostaa entistä enemmän palveluista saatavaan liikevaihtoon.

Suomalaisetkin yhtiöt ovat hyötyneet App Storen ympärille muodostuneesta liiketoiminnasta. Näkyvimmät ja tunnetuimmat menestystarinat ovat Rovio ja Supercell. Kesällä 2015 App Storen kautta oli ladattu ohjelmia yli 100 miljardia kertaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja