Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lataa akkusi vikkelämmin: Tässä on Quick Charge 4+

Manu Pitkänen

Lataa akkusi vikkelämmin: Tässä on Quick Charge 4+
Älypuhelimilta odotetaan ohutta ja kompaktia muotoilua, joten niihin ei pysty mitenkään laittamaan kaikkien tarpeet tyydyttäviä akkuja. Kukaan ei tykkää akkujen jatkuvasta lataamisesta, joten teknologiayhtiöt ovat yrittäneet tehdä latausprosessista vähemmän ärsyttävän erityisen nopeilla latausjärjestelmillä.

Qualcomm tarjoaa puhelinvalmistajille Quick Charge -nimistä tekniikkaa, jonka viime syksynä julkaistu 4-versio lupaa lisätä puhelimen käyttöaikaa viiden minuutin latauksella jopa viisi tuntia. Todellinen käyttöaika tosin riippuu puhelimesta ja akusta, mutta keskinkertainen 2750 milliampeeritunnin akku latautuu tyhjästä puolilleen 15 minuutissa.

Tekniikkaan on tehty talven ja kevään aikana pieniä viilauksia, minkä johdosta Qualcomm on valmis esittelemään Quick Charge 4+ -tekniikan. Päivitetyn version luvataan lataavan akun 15 prosenttia nopeammin kuin QC 4. Tekniikan tehokkuus on parantunut 30 prosenttia, joten mobiiliakkuun varastoitu sähkö siirtyy paremmalla hyötysuhteella puhelimen akkuun, eikä haihdu lämpönä harakoille. Tehostusten ansiosta latauksen aikaista lämpötilaa on saatu laskettua kolmella asteella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja