Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mitä uutta iPhoneen on taas tulossa? Seuraa WWDC täältä

Manu Pitkänen

Mitä uutta iPhoneen on taas tulossa? Seuraa WWDC täältä
Mobiilimaailman tärkeimpiin vuosittaisiin tapahtumiin kuuluva WWDC käynnistyy tänään. Avajaisesitys alkaa kello 20.00 Suomen aikaa ja se on normaaliin tapaan katsottavissa suorana verkkolähetyksenä Applen verkkosivujen kautta.

Lähetyksen katsomiseen vaaditaan HLS-suoratoistotekniikkaa tukeva selain. Virallisesti tuettuja järjestelmiä ovat Safari (iOS 7 tai uudempi; macOS 10.8.5 tai uudempi) ja Microsoft Edge -selaimella varustettu PC-tietokone. Lisäksi tapahtumaa voi seurata Apple TV:n avulla. Lähetystä voi seurata Apple verkkosivujen kautta.

Taitavimmat käyttäjät saattavat osata noukkia esityksen alkamisen jälkeen lähetyksen osoitteen ja lisätä sen vaikkapa VLC-mediasoittimeen. Tällöin lähetystä voi katsoa ilman selaintakin.

Applen odotetaan esittelevän tapahtumassa iOS 11 -mobiilikäyttöjärjestelmän sekä päivitetyn version macOS:stä. Lisäksi lava-aikaa saavat todennäköisesti MacBook-kannettavat sekä mahdollisesti täysin uusi Siri-kaiutin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja