Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

App Store menee kokonaan uusiksi – Tältä se tulee näyttämään

Manu Pitkänen

App Store menee kokonaan uusiksi – Tältä se tulee näyttämään
WWDC-kehittäjätapahtumassa Apple kertoi uudistavansa App Store -sovelluskaupan käyttöliittymää ja käyttölogiikkaa merkittävällä tavalla. Apple ottaa käyttöön uuden tyylikielen, jota yhtiö on hiljalleen hivuttanut muihinkin sovelluksiin (esim. Apple Music) ja omille verkkosivuilleen.

Uusi App Store jakaantuu kolmeen välilehteen. Ensimmäisessä näkymässä esitetään App Storen suosittelemaa tuoretta sisältöä, joka Applen mielestä saattaisi jollain tavalla kiinnostaa sinua. Kahdella muulla välilehdellä App Storen sisältö jaetaan kahtia peleihin ja "muihin" sovelluksiin – pelit ovat ylivoimaisesti suurin sovellustyyppi sovelluskaupoissa, minkä takia sen eriyttäminen omaksi ryhmäkseen on ymmärrettävää.

Uuden App Storen ilmettä hallitsevat voimakkaat otsikoinnit ja graafisuus.

Toiminnallisesti App Store muuttuu esimerkiksi siten, että ohjelmien esittelysivuilta voi jatkossa hankkia suoraan sovellusten sisäisiä ostoja. Enää ei siis tarvitse avata ohjelmaa ja yrittää löytää valikkosivua, josta oston voisi tehdä.Uusi App Store otetaan käyttöön iOS 11:n julkaisun myötä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.