Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hittipeli sai jatko-osan: Monument Valley 2 on julkaistu

Manu Pitkänen

Hittipeli sai jatko-osan: Monument Valley 2 on julkaistu
Pari vuotta sitten todelliseksi sensaatioksi kohonnut Monument Valley -mobiilipeli on saanut jatkoa. Näppärästi Monument Valley II:ksi nimetty peli noudattaa alkuperäisen pelin linjaa niin näyttävien grafiikoiden kuin havaintoharhoihin perustuvassa mekaniikassakin.

Uusi peli on ladattavissa heti App Storen kautta iPhonelle ja iPadille. Androidille peliä ei ole vielä julkaistu, mutta se on kehitteillä ja lanseerataan Google Playssä myöhemmässä vaiheessa. Hintaa pelillä on 5,49 euroa. Monument Valley II vilahti myös Applen WWDC-avajaisesityksessä eilen.

Kakkososassa pelin tarinankerrontaa on kehitetty monipuolisemmaksi, sillä kerronnallisuuden havaittiin vetäneen ihmisiä puoleen myös ykkösosassa. Uuden pelin päähahmoina ovat äiti ja tytär. Kehittäjien mukaan he kokeilivat lukuisia erilaisia hahmoja, mutta äiti-tytär-suhteen koettiin olevan helposti lähestyttävä. Lisäksi äitihahmoja käytetään peleissä yleensä melko vähän.Peliä kehittävä Ustwo on tehnyt jatko-osasta pidemmän alkuperäisestä pelistä, jota on kritisoitu liian vähäisestä määrästä tasoja.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja