Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalaiset villinnyt puhelin saa jatkoa – Tällainen on uusi Galaxy J5

1
Manu Pitkänen

Suomalaiset villinnyt puhelin saa jatkoa – Tällainen on uusi Galaxy J5
Samsung on esitellyt uuden version suomalaisten operaattoreiden myyntitilastojen kärkipaikoilla pitkään keikkuneesta Galaxy J5 -älypuhelimesta. Samsungin mukaan uudessa vuoden 2017 versiossa on parannettu suorituskykyä ja kamerateknologiaa. Lisäksi vuoden 2017 Galaxy J5:stä löytyy sormenjälkilukija.

Puhelin on rakennettu kahdeksanytimisen (Cortex-A53) suorittimen ympärille. Käyttömuistia on tarjolla kaksi gigatavua ja tallennustilaa on 16 gigatavua, jota voi kuitenkin laajentaa jälkikäteen microSD-muistikorttipaikan ansiosta. Galaxy J5:ssä on 5,2 tuuman HD-näyttö. Kamera vaikuttaa ainakin paperilla varsin houkuttelevalta, sillä Galaxy J5:n pääkamerassa on 13 megapikselin kenno sekä f/1,7-tason optiikka. Etupuoleltakin löytyy 13 megapikselin kenno, mutta sen edessä on f/1,9-tasoinen optiikka.

Android Nougatia käyttävässä puhelimessa on 3000 milliampeeritunnin akku. Galaxy J5:n myynti alkaa Suomessa kesä-heinäkuun taitteessa kolmena värivaihtoehtona: black, gold ja blue silver. Suositushinta on 269 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Sähkömasentaja (vahvistamaton)

1

Hyvää ei saa halvalla. Voipi olla että vuoden päästä akkukestoa löytyy muutama tunti ja sovellukset hidastuu kun kukaan jaksa tehdä päivityksiä halppiskännyköille. Sitten kaikki kiroaa nykyajan älypuhelimia, vaikka ostivat sen markkinoiden rupuisimman

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja