Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp päivittyi – Näin se muuttaa viestittelyä tällä kertaa

Manu Pitkänen

WhatsApp päivittyi – Näin se muuttaa viestittelyä tällä kertaa
Visuaalisesta viestinnästä on tullut yhä keskeisempi osa pikaviestipalveluita, joten WhatsAppinkin pitää pysyä kehityksessä mukana vaikka suurin osa keskusteluista tapahtuukin sanojen voimalla.

Eilen julkaistun päivityksen myötä WhatsAppin iOS-sovelluksella voi esimerkiksi lisätä kuviin, videoihin ja omiin GIF-animaatioihin suodattimia. Medioiden käsittelyä varten tarjolla on viisi erilaista filtteriä. Lisäksi uusi WhatsApp tunnistaa kuvien massapostauksen ja kokoaa yli neljän kuvan sarjat yhdeksi keskitetyksi albumiksi.

Kolmas uudistus helpottaa nopeatempoisissa ryhmäkeskusteluihin vastaamista. Käyttäjä voi pyyhkäistä vastattavan viestin oikealle, jolloin viesti kopioituu näppäimistön päälle – näin ryhmäkeskusteluun samanaikaisesti ilmestyvät uudet viestit eivät hautaa vastattavaa viestiä ja vastaaminen helpottuu. Vastausoikopolun toiminnasta löytyy havainnollistava animaatio TechCrunchin uutisesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.