Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hittipuhelimen jatko-osa – Tässä on Honor 9

Manu Pitkänen

Hittipuhelimen jatko-osa – Tässä on Honor 9
Huawei esitteli tänään suositun Honor-malliston lippulaivalle seuraajan: Honor 9:n. Uudesta puhelimesta löytyy Huawein aiemmista lippulaivapuhelimista tuttua rautaa.

Honor 9:n on rakennettu HiSiliconin Kirin 960 -järjestelmäpiirin ympärille, joten suorituskyvyn osalta voidaan odottaa kyseessä olevan samantasoinen laite kuin Huawei Mate 9 Pro:ssa ja Huawei P10:ssä. DCI-P3-väriavaruutta tukeva näyttö on kooltaan 5,15 tuumaa ja tarkkuudeltaan Full HD -tasoa. Käyttömuistia löytyy hulppeat kuusi gigatavua ja tallennustilaa on 64/128 gigatavun edestä.

Kamerajärjestelmä on niin ikään tuttu aiemmista lippulaivoista. Kaksoiskamerassa toinen kennoista on värillinen (12 megapikseliä) ja toinen on monokromaattinen (20 megapikseliä). Takakuoresta ei löydy kuitenkaan Leica-brändäystä, kuten Huawein omalla nimellä myytävissä malleissa.

Kiinassa Honor 9 maksaa 2700 (64 GB) tai 3000 juania (128 GB) eli eurooppalaiseen valuuttaan muunnettuna 355 ja 395 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja