Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iOS 11:stä löytyi piilotettu ominaisuus – Tuleeko se seuraavana iPhoneen?

Manu Pitkänen

iOS 11:stä löytyi piilotettu ominaisuus – Tuleeko se seuraavana iPhoneen?
iOS 11 -mobiilikäyttöjärjestelmän ehkä suurin anti iPad-käyttäjille on sen sisältämä monipuolinen drag and drop -tuki, jonka avulla tiedostoja ja linkkejä voi siirrellä vaivattomasti niin sovelluksen sisällä kuin sovellusten välilläkin.

Ominaisuus toimii vain iPadeillä, mutta piilotettujen ominaisuuksien kaivamisessa ansioitunut sovelluskehittäjä Steve Troughton-Smith on havainnut drag and dropin olevan mahdollista ohjelmien välillä myös iPhonessa. Oletuksena tiedostojen siirto toimii iPhonessa vain sovelluksen sisällä, mutta pienellä puukottamisella ominaisuus voidaan aktivoida myös sovellusten väliseen tiedonsiirtoon.

Steve Troughton-Smith spekuloi lisäksi, että jos seuraavassa iPhonessa käytetään virtuaalista kotinäppäintä, niin se voisi olla otollinen painike drag and drop -siirtymisille ohjelmien välillä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja