Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google ottaa mallia Applesta – Alkaa suunnitella itse omat piirinsä

Manu Pitkänen

Google ottaa mallia Applesta – Alkaa suunnitella itse omat piirinsä
Google on palkannut Applen riveisssä kahdeksan vuoden ajan mikropiirejä suunnitelleen Manu Gulatalin. Asiasta uutisoi ensimmäisen Variety.

Googlella Gulatali tulee johtamaan yhtiön järjestelmämikropiirien tuotekehitystä ja ilmeisesti nimen omaan Pixel-puhelimissa käytettäviä piirejä. Nettijätti rekrytoi parhaillaan muitakin henkilöitä kehittämään yhtiölle oma mobiilipiiri. Gulatali aloitti työskentelyn Applella vuonna 2009 ja sitä ennen hän teki uraa Broadcomin piirikehityksessä.

Jää nähtäväksi millaisella aikataululla Google pystyy irtaantumaan Qualcommin Snapdragon-piireistä ja lisäämään puhelimiinsa yhtiön itse kehittämän piirin. Bloomberg uutisoi viime vuoden lopulla, että Google aikoisi aikanaan käyttää Pixel-puhelimissa omaa järjestelmäpiiriä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja