Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kotelovalmistajat paljastavat tulevan iPhone 8:n uuden muotoilun ja muuttuneen kaksoiskameran

Puhelinvertailu

Kotelovalmistajat paljastavat tulevan iPhone 8:n uuden muotoilun ja muuttuneen kaksoiskameran
Apple on ollut tavallisesti yksi parhaiten yrityssalaisuuksia piilottavista älypuhelinfirmoista. Yhtiön iPhonet eivät ole vuotaneet samaan tapaan ennen julkaisua kuin esimerkiksi Samsungin huippulaitteet, mutta aina tietoja lipsahtaa julkisuuteen jossakin määrin.

Huhut ovat kertoneet, että ensi syksynä Apple julkaisee sekä iPhone 7s että iPhone 8 -mallit. Kenties näiden lisäksi on odotettavissa myös suurempi Plus-malli, mikäli iPhone 8 ei korvaa sitä. Vaikka erinäisiä huhutietoja laitteista on levinnyt jo pidemmän aikaa, niin ulkonäöstä on vähemmän vihiä.

Nyt kuitenkin yksi suosituimmista tavoista vuotaa tulevien iPhone-mallien ulkomuodosta on jälleen käsillä. Kotelovalmistajat ovat ilmeisesti saaneet käsiinsä tulevan iPhone 8:n mittasuhteet, joiden mukaan voidaan aloittaa suojakuorien valmistus.

Benjamin Geskin esittelee Twitterissä kuvia, joissa on väitetysti tulevan iPhone 8 -mallin suojakuoria. Näistä paljastuu kaksoiskamera, joka on tällä kertaa erilainen ratkaisu, kuin iPhone 7 Plussassa. Myös Slashleaksin vuodot vaikuttavat vahvistavan, että uuden iPhonen kaksoiskamera onkin sijoitettu pystysuunnassa.


Tämä myös näennäisesti vahvistaa, että kaksoiskamera tulee myös pienempään malliin, joten syksyllä uutta iPhonea hankkivan ei tarvitse olla isokourainen, jotta pääsee käsiksi kaksoiskameraan. Yhden kuvan perusteella kokonsa puolesta iPhone 8 on puolestaan hieman iPhone 7:ää suurempi, mutta ei kuitenkaan missään nimessä lähessä Plus-mallia.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja