Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuodot paljastavat väitetysti seuraavan Galaxy Noten designia ja uuden kameran

Puhelinvertailu

Vuodot paljastavat väitetysti seuraavan Galaxy Noten designia ja uuden kameran
Samsung on päässyt pitkälti yli viime vuoden Note-katastrofista pitkälti loistavasti onnistuneen Galaxy S8 -julkaisun ansiosta. Yhtiön laitteisiin uskotaan edelleen ja Samsung on jopa tuomassa tehdaskorjattuja Note7-puhelimia myyntiin rajatusti.

Monet kuitenkin odottavat edelleen uutta Note-huippulaitetta, jolla voisi korvata parin vuoden takaisen Note5:n. Huhut kertovat, että sellainen on tulossa tänäkin vuonna, ja toivottavasti tällä kertaa vähemmän kuumenevana versiona.

Tuleva Note8, tai mikä ikinä sen nimi onkaan, on nyt väitetysti vuotanut parin kuvan välityksellä. Ensimmäisessä Slashleaksin julkaisemassa kuvasssa nähdään laitteen takaosa, josta paljastuu kaksoiskamera, jollaisia ei Samsungin aiemmissa huippulaitteissa ole nähty. Samalla se tarkoittaa, että sormenjälkilukija on poistunut hankalasta paikasta takaa ja kenties siirtynyt eteen, mahdollisesti jopa näytön alle.

Toisessa kuvassa, joka löysi tiensä intialaissivusto Pricerajaan puolestaan esitellään etupuolta, joskin varsin rajatusti. Yläosasta otettu kuva esittelee tulevan Galaxy Noten olemattomia reunuksia, jotka mukailevat siis Galaxy S8 -mallien ulkoasua.


Luonnollisesti vuodot kannattaa ottaa tässä vaiheessa varsin suurella varauksella. Kyseessä voi hyvinkin olla väärennökset, joten lopullisia johtopäätöksiä uuden Note-puhelimen ulkonäöstä ei välttämättä kannata tehdä. Kaksoiskameralla, Galaxy S8:n ulkoasulla ja paremmalla sormenjälkilukijalla varustettu Note8 olisi kuitenkin melko herkullinen tapaus.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja