Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt se paljastui – Seuraavaan iPhoneen tulee huhuttu ominaisuus

Manu Pitkänen

Nyt se paljastui – Seuraavaan iPhoneen tulee huhuttu ominaisuus
Applen iPhone SE -puhelimien kokoonpanosta Intiassa vastaavan Wistronin toimitusjohtaja Robert Hwag on kertonut julkisuuteen, että yhtiö joutuu tarttumaan seuraavan sukupolven puhelimien valmistuksessa uusiin haasteisiin. Hwangin mukaan seuraava iPhone tulee olemaan vedenkestävä ja lisäksi siinä on tuki langattomalle lataukselle.

Kattava vedenkestävyys löytyy jo nykyisistä iPhone 7 -malleista, joten se ei kuluttajille mikään uusi ominaisuus. Wistron ei ole kuitenkaan aiemmin valmistanut vedenkestäviä iPhoneja. Uusi asia on sen sijaan se, että seuraavista iPhoneista löytyy tuki langattomalle lataukselle – ominaisuudesta on huhuttu jo vuoden päivät, mutta tämä on toistaiseksi kaikkein vakuuttavin todiste suunnitelmista.

Tämän vuoden helmikuussa selvisi, että Apple on liittynyt Wireless Power Consortium -konsortioon, joka kehittää induktiivista Qi-latausstandardia.Mikäli seuraava iPhone todella sisältää tuen langattomalle lataukselle, tulee puhelimen kuorivalinta todennäköisesti olemaan jokin muu kuin alumiini. Huhujen mukaan Apple siirtyisi takaisin lasiseen takakuoreen.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja