Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rovio julkaisi uuden Angry Birds -pelin – hieman synkempää huumoria

Puhelinvertailu

Rovio julkaisi uuden Angry Birds -pelin – hieman synkempää huumoria
Uusin, jo aiemmin pienissä määrin saatavilla ollut Angry Birds -peli on vihdoin saapunut maailmanlaajuisesti jakeluun. Angry Birds Evolution saapui tänään sekä iPhonelle että Androidille.

Rovio on myös julkaissut tänään parit trailerit uudesta pelistä, joissa esitellään paitsi hahmoja niin myös toimintaa itse pelissä. Vihaisten lintujen tämänkertainen taival on kuitenkin hieman aiemmista peleistä erottuva, sillä nyt pyritään iskemään strategiapelityylisesti heiman vanhempaan väestöön.

Niinpä peli onkin muita tummempisävytteinen ja huumorikin on hieman synkempää. Peli ei kuitenkaan ole missään nimessä mikään K-18-pläjäys, vaan edelleen soveltuu liki kaikelle kansalle, joskin nuorimmille lienee jokin aineisto saattaa olla hieman liian ronskia.

Tässäkin pelissä linnuilla taistellaan tietysti sikoja vastaan, mutta toiminta tapahtuu pelilaudalla.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja