Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein uusi älypuhelin, Honor 9, saapuu Euroopassa ensimmäisenä myyntiin Suomessa

Puhelinvertailu

Huawein uusi älypuhelin, Honor 9, saapuu Euroopassa ensimmäisenä myyntiin Suomessa
Huawei on tänään julkistanut, että se tuo uuden huippupuhelimen myyntiin ensimmäisenä Euroopassa juurikin kotimaassamme Suomessa. Kiinan ulkopuolella Suomi onkin ensimmäinen maa, eli ensimmäinen Huawein kotimaan ulkopuolinen maa, jossa laite saapuu myyntiin.

Uutuuspuhelin on tuttua Honoria, joka tarjoaa huippupuhelinten ominaisuuksia tehokkaalla hinta-laatusuhteella. Lasia ja metallia yhdistelevän designin alta löytyy mm. 5,15 tuuman Full HD -näyttö, sormenjälkitunnistin, 20 MP Monochrome- ja 12 MP RGP-linsseillä varustettu kaksoiskamera sekä 8-ytiminen Huawein omaa tekoa oleva Kirin 960 -järjestelmäpiiri.

Huawei kertoo kameran muiksi ominaisuuksiksi mm. Bokeh-toiminnon, GIF-tyyppiset minivideopätkät sekä 4K-videokuvauksen. Etupuolella on puolestaan 8 megapikselin selfie-kamera ja laitteessa on lisäksi kiinnitetty huomiota äänenlaatuun niin nauhoituksessa kuin toistossa.

Honor 9 ennakkomyynti alkaa tänään 16. kesäkuuta. Tarjolla on alkuun 4 Gt + 64 Gt -versio 499 euron suositushintaan. Värivaihtoehtoja on kaksi: sininen Sapphire Blue ja harmaa Glacier Grey. 30. päivä laite saapuu kauppoihin ja elokuussa myyntiin tulee 6 Gt + 128 Gt -versio 599 euron hintaan.


Puhelinvertailu tulee testaamaan laitteen tuoreeltaan.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja