Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaisvalmistaja esittelee sormenjälkilukijaratkaisua, joka saattaa tulla Samsungin ja Applen tuleviin huippupuhelimiin

Puhelinvertailu

Kiinalaisvalmistaja esittelee sormenjälkilukijaratkaisua, joka saattaa tulla Samsungin ja Applen tuleviin huippupuhelimiin
Erityisesti Samsungin tulevasta huippupuhelimesta on viimeaikoina huhuttu ja vuodettu kovasti uutta tietoa. Yksi asia mikä vaivaa edelleen monia laitteen ulkonäössä on sormenjälkilukijan paikka.

Yhtiö on väitetysti, ja myös joidenkin kuvien perusteella, luopunut takapaneeliin sijoitetusta sormenjälkilukijasta, koska sijoitus oli varsin epäonnistunut erityisesti Galaxy S8:ssa. Etupaneeliin puolestaan on suunnitteilla Infinity Display -näyttö, joka valtaa liki koko pinta-alan, joten sormenjälkilukijalle ei vaikuta olevan tilaa.

Nyt kiinalaisvalmistaja Vivo on valmistautumassa kuitenkin esittelemään uudenlaista ratkaisua, jolla sormenjäljen tunnistus onnistuu suoraan näytöltä. Tässä vaiheessa ei ole tietoa miten teknologia toimii, mutta sitä on esitelty Weibossa vuotaneessa videossa julkaisemattomalla laitteella.

Android Centralin mukaan huhut kertovat, että kilpailevat kiinalaisvalmistajat, kuten Huawei ja Xiaomi saattavat ehtiä jopa ennen Vivoa markkinoille samankaltaisen teknologian kanssa.


Markkinoille tullessaan teknologia on valtaisan tärkeä, sillä se säästää melkoisesti tilaa, joka on yksi valmistajien suurimmista ongelmista. Ominaisuutta huhutaan jopa iPhone 8:aan, sillä jos Apple luopuu laitteessa kotinäppäimesta, niin kuin on huhuttu, niin tämänkaltainen teknologia on varmasti enemmän kuin tervetullutta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja